Rødbedesuppe - tab 4 kg på 10 dage

Du skal bruge:

700 g rødbede
1 stort løg
2 fed hvidløg
Olivenolie til stegning af krydderierne
1 tsk kanel
2 stk allehånde
1 tsk koriander
1 tsk spidskommen
1/2 tsk cayennepeber
9 dl grøntsagsbouillon
100 g røde linser

Til servering:

lidt friskpresset citron saft
lidt bredbladet persille
lidt smuldret feta

Sådan gør du:

Skræl og riv rødbederne. Løget pilles og hakkes.
Varm olien op i en middelvarm gryde og steg krydderierne kort. Tilsæt løg og hvidløg og steg et par min, til løgene er klare. Tilsæt rødbederne og steg yderligere et par min.
Nu hældes boullionen ved og skyllede rødelinser tilsættes. Læg låg på og lad suppen simre i 45 min.
Blend suppen med en stavblender. Det kan sagtens undlades, så har man en suppe med lidt struktur
Hvis du syntes suppen er for tyk, kan der tilsættes lidt mere boullion.
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.

Server suppen i kopper eller skåle toppet med hakket persille og smuldret feta.